هشتمین جلسه پورتال(سایت) دانشگاه تشکیل گردید.

هشتمین جلسه پورتال دانشگاه که به وب سایت معاونت ها اختصاص داشت در تاریخ 24/3/89 در اداره آمار وفناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه تشکیل شد.
این جلسه که سومین جلسه  زیر پورتال معاونت ها از آغاز سال 89 می باشد با حضور نمایندگان وب سایت(زیر پورتال) معاونت ها به بررسی فعالیت های انجام شده در چهارچوب موارد تعیین شده در جلسات قبل پرداخت.
در این جلسه نتایج حاصل از بررسی وب سایت معاونتها از سوی مدیر پورتال دانشگاه در قالب مواردی جهت پیگیری و اقدام نمایندگان وب سایت مراکز در اختیار حاضرین در جلسه قرار گرفت و توضیحاتی پیرامون آنها و رفع نواقص موجود در وب سایتها ارائه شد. همچنین درپایان ضمن تاکید مجدد بر جمع آوری اطلاعات مورد نیاز جهت انعکاس در سایت انگلیسی موارد زیر تعیین گردید  که نتایج پیگیری انجام موارد در جلسه بعدی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.