دهمین جلسه پورتال(وب سایت) دانشگاه تشکیل شد.

دهمین جلسه پورتال دانشگاه که چهارمین جلسه کارگروه زیرپورتال دانشکده ها نیز بود در تاریخ 23/4/89 در اداره آمار وفن آوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه تشکیل شد. در این جلسه پس از گزارش دبیر جلسه و بحث و تبادل نظر نمایندگان محترم زیرپورتال دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در خصوص مصوبات جلسه قبل، در پایان جلسه موارد ذیل جهت پیگیری و انجام توسط اعضای کارگروه تعیین و مصوب گردید.

1-  مصوب گردید هر دانشکده یک صفحه جهت واحد  it دانشکده لحاظ نموده و مطالب آموزشی و مرتبط جهت استفاده کاربران و مخاطبین خود در آن قرار دهد.

2- اصلاح جداول مربوط به cv  اساتید دانشکده ها و ایجاد لینک روی نام فرد جهت نمایش فایل cv وی و همچنین مشخصات مربوط به آدرس و شماره تماس مطب ، مرکز درمانی محل فعالیت ، آدرس ایمیل ، مقالات و سایر مشخصات مورد نیاز

3- مصوب گردید نمایندگان محترم زیرپورتال دانشکده ها اطلاعات مربوط به سایت انگلیسی وبسایت خود را طبق فرمت خواسته شده تا پایان تیرماه به این اداره تحویل نمایند.