یازدهمین جلسه پورتال (وب سایت) دانشگاه تشکیل شد

یازدهمین جلسه پورتال دانشگاه و چهارمین جلسه زیرپورتال مراکز آموزشی ودرمانی در تاریخ  28/4/89 در اداره آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه تشکیل گردید.

در این جلسه توسط دبیر جلسه و سایر اعضای کارگروه به  بررسی اقدامات و فعالیتهای انجام شده مصوبات جلسه قبل پرداخته شد.در پایان جلسه موارد زیر جهت پیگیری و انجام  توسط اعضای کارگروه تعیین و مصوب گردید.

1-  مصوب شد کلیه مراکز تا روز دوشنبه تاریخ 4/5/89 اطلاعات لازم  از جمله تاریخچه کوتاهی از مرکز، تعداد تختهای فعال بیمارستان ، معرفی بخشها ، امکانات و سرویسها ، کلینیکها ، توانمندیها و سرویسهای ویژه و خاص مرکز و ...جهت سایت انگلیسی تحویل نمایند.

2- مصوب شد نمایندگان محترم زیرپورتال مراکز تا 20 شهریور(پایان ماه مبارک رمضان) نسبت به تکمیل و به روز نمودن تمامی لینکها ی وبسایت مراکز خود اقدام نمایند.

3-  مصوب شد نماینده محترم زیرپورتال مرکز فوریتها ی استان نسبت به تعیین و ارائه چهارچوب واحدی جهت درج اطلاعات و به روز نمودن صفحات مربوط به  مراکز فوریتهای شهرستانها در زیرپورتال مربوط به خود اقدام نماید.