اجرای عملیات افزایش ضریب امنیت شبکه LAN ساختمان شماره 1و2 دانشگاه

با تلاش و پیگیری کارشناسان اداره آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه شبکه LAN ساختمان های شماره 1 و 2 دانشگاه شامل حوزه ریاست و 5 معاونت توسعه مدیریت و منابع،دانشجویی و فرهنگی،تحقیقات و فناوری،آموزشی و درمان جهت افزایش ضریب امنیتی شبکه و جلوگیری از کندی و اخلال در این سیستم  SCAN گردید.

با توجه به اتمام قرارداد و پایان یافتن licence آنتی ویروس NODE32  در دانشگاه کارشناسان IT   اداره  آمارو فناوری اطلاعات دانشگاه مبادرت به ارزیابی شبکه LAN دانشگاه از نظر آلودگی به ویروس و بکارگیری آنتی ویروس مناسب جهت ویروس یابی شبکه و سیستم های متصل به آن نمودند  که پس از چندین روز کار مداوم و نصب آنتی ویروس ، کلیه سیستم های متصل به شبکه و سرورهای مربوطه اسکن و شبکه کامپیوتری دانشگاه به میزان بالایی از امنیت دست پیدا کرد .

لازم به ذکر است عملیات فوق جهت اطمینان از ثبات وضعیت موجود هم اکنون در حال پیگیری و نظارت مداوم می باشد.