ایمیل های ناشناس و مشکوک را باز و یا تأیید نکنید

ایمیل ناشناس,حک ایمیل,مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه

در صورت مشاهده ایمیل هایی در Inbox یا Junk E-mail ایمیل خودکه معمولا دربرگیرنده متنی در خصوص بلاک، حک شدن، اتمام حجم و یا اتمام زمان ایمیل دانشگاهی شماست و همچنین در قسمت فرستنده (from) آن نیز آدرس ایمیل آکادمیک شما و یا Admin قرار دارد، به آنها اعتماد نکنید و از باز کردن، تأیید و یا کلیک بر روی لینک معرفی شده در آن خودداری نمایید، اینگونه ایمیل ها بعنوان طعمه و برای حک کردن ایمیل شما ارسال شده اند، شما می توانید پس از forward نمودن ایمیل مورد نظر به آدرس portal@kums.ac.ir نسبت به حذف آن اقدام نمایید.

شماره تماس 38369205 کارشناس پورتال و ایمیل مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه آماده پاسخگویی و پیگیری در این زمینه می باشد.

نمونه ای از این ایمیل ها بصورت زیر می باشد:

From: "kums.ac.ir Admin" <tdp@cyber.net.pk>
Sent: Saturday, February 29, 2020 12:12 AM
To: آدرس ایمیل شما(user)@kums.ac.ir
Subject: TEMPORARY ACCOUNT BLOCK !!

Dear user(قسمت نام ایمیل شما)
Your E-mail user@kums.ac.ir would be blocked from sending and receiving emails.if you have not update your account in our New 2020 security database.
Please click YES, to update it,
OR
click NO, so we can delete it from our 2020 Email database.
This is very important.

Kind Regards