هشدار به کاربران ایمیل در خصوص حمله بدافزارها از طریق دریافت ایمیل های آلوده

هشدار به کاربران ایمیل،حمله بدافزارها با ارسال ایمیل های آلوده

مهندس بابک پاک نیا مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه در خصوص حمله بدافزاری به کاربران ایمیل هشدار داد.

وی افزود: با توجه به افزایش حملات سایبری در شبکه های اینترنت و اینترانت، یکی از رایج ترین تهدیدات ایمیل، ارسال ایمیل مخرب برای کاربران است که پس از باز نمودن ایمیل و یا اجرای فایل پیوست در این ایمیل ها، نه تنها دستگاه کامپیوتر کاربر بلکه شبکه کامپیوتری متصل به آن نیز مورد حمله قرار گرفته و آلوده می گردد.

مهندس پاک نیا تاکید کرد که کاربران ایمیل دانشگاه نسبت به ایمیل های ناشناس و غیرمرتبط با کار آنها، با هر محتوایی از جمله محدودیت حجم اکانت، انقضای اکانت، محتوای تشویق و جایزه، سرمایه گذاری و ... بسیار دقت نظر داشته و از بازکردن این ایمیل ها اکیدا خودداری نموده و حتما نسبت به حذف آنها در Inbox و همچنین پوشه های Delete Items و یا  Junk E-mail ایمیل خود اقدام نمایند.

وی در ادامه به کاربران ایمیل توصیه نمود که برای افزایش ضریب امنیت سیستم خود از بکارگیری پسوردهای ساده خودداری نموده و از پسورد پیچیده که شامل حروف بزرگ و کوچک، اعداد و کاراکترهای خاص می باشد استفاده نمایند و همچنین نسبت به کنترل و بروزبودن (update) آنتی ویروس سیستم خوداطمینان حاصل نمایند.