رشد مجدد عملکرد حوزه دولت الکترونیک در ارزیابی عملکرد سال 1398 دانشگاه

ارزیابی عملکرد دستگاههای دولتی،دولت اکترونیک و هوشمندسازی،وبسایت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

با اعلام نتایج ارزیابی عملکرد دستگاههای دولتی درسال 1398 از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، عملکرد محور دولت اکترونیک و هوشمندسازی که از محورهای شاخص عمومی است، شاهد رشد دوباره نسبت به سال های گذشته بوده است.

بر اساس این گزارش، درصد تحقق اهداف محور توسعه دولت اکترونیک و هوشمندسازی در سال 1398برابر 82.42 درصد اعلام گردیده و حال آنکه این مقدار برای سالهای 1396 و1397 بترتیب  66 درصد و 81 درصد بوده و نظر به اهمیت این محور و امتیاز بالای کسب شده بسیار قابل توجه می باشد.

لازم به ذکر است که ارزیابی عملکرد دستگاه های دولتی در دو شاخص عمومی و اختصاصی، هر ساله توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان انجام و نتایج آن اعلام می گردد که شاخص های عمومی شامل 6 محور:  1. اصلاح ساختار سازمانی  2. دولت الکترونیک و هوشمندسازی  3.مدیریت سرمایه انسانی  4.ارتقاء سلامت نظام اداری، مسئولیت پذیری و پاسخگویی  5.استقرار نظام مدیریت عملکرد 6.بهبود فضای کسب و کار می باشند.