پیام تبریک مدیر آمار و فنآوری اطلاعات دانشگاه به مناسبت روز مهندس

روز مهندس، آمارو فناوری اطلاعات

مهندس بابک پاک نیا، مدیر آمار و فنآوری اطلاعات دانشگاه در پیامی به شرح زیر، روز مهندس را تبریک گفت :

بسمه تعالی

دو سال گذشت و همچنان مبارزه با بیماری نفس گیر کرونا ادامه دارد و در این میان تلاش و فعالیت در گروه مهندسان فناوری اطلاعات بصورت مضاعف باقی مانده و نه تنها امور محوله نگهداری و پشتیبانی سخت افزاری، نرم افزاری ، زیرساختی و ... که بسیاری از فعالیتهای حضوری که به غیرحضوری و مجازی تبدیل شده اند از قبیل کلاسهای آموزشی گرفته تا سمینارها و جلسات و همچنین ابلاغهای وزارتی از نسخه نویسی ، نظام ارجاع و .... نیز به این امور اضافه شدند و این همه فعالیت به سرانجام نرسیده مگر با تلاش و همت صادقانه و بی دریغ شما عزیزان در جای جای این دانشگاه بزرگ بدون کوچکترین توقع، لذا به مناسبت روز پنجم اسفندماه سالروز بزرگ مرد دانشمند ایرانی خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس بر خود لازم می دانم از تک تک شما همکاران گرامی ام قدردانی نموده و از خداوند منان برایتان آرزوی سلامتی، عزتمندی و توفیق خدمت را داشته باشم. همواره موفق و پیروز باشید.

بابک پاک نیا
مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه