تأکید ریاست دانشگاه بر ارتقاء محتوای علمی وبسایت دانشگاه در جلسه هیئت رئیسه

هیئت رئیسه دانشگاه، وبسایت دانشگاه، آمار و فناوری اطلاعات

جلسه هفتگی هیئت رئیسه در روز یکشنبه 1401/5/30 با حضور ریاست دانشگاه و معاونین حوزه های مختلف تشکیل شد. با پیگیری های بعمل آمده توسط مهندس امیری سرپرست مدیریت آمار و فناوری اطلاعات، در این جلسه وبسایت دانشگاه و فرآیند تولید محتوا در دستور کار جلسه قرار داشت.

در  این جلسه ریاست دانشگاه بر ارتقاء محتوای علمی  وبسایت دانشگاه در هر دو بخش فارسی و انگلیسی تأکید نموده و بهمین منظور مصوب گردید کمیته ای با مسئولیت مدیر اطلاع رسانی پزشکی حوزه معاونت تحقیقات و فناوری و حضور نمایندگانی از  معاونت های آموزش، بهداشت، درمان و مدیریت های روابط عمومی و آمار و فناوری اطلاعات تشکیل شده و اقدامات صورت گرفته در این راستا به هیئت رئیسه دانشگاه گزارش گردد. در ادامه نیز مهندس امیری نیز در زمینه امکانات فنی و نیازمندیهای واحد وبسایت دانشگاه توضیحاتی ارائه دادند.

۱ شهریور ۱۴۰۱ ۱۴:۰۴