بازدید مسئول واحد زیرساخت از روند تجهیز شبکه رایانه ای مرکز پرتو درمانی بیمارستان امام رضا(ع)

واحد زیرساخت،تجهیز ساختار شبکه رایانه ای،تست فلوک،مدیریت آمار و فناوری اطلاعات

روز یکشنبه 6 شهریورماه مهندس ترکاشوند مسئول واحد زیرساخت مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه از روند تجهیز ساختار شبکه رایانه ای مرکز پرتو درمانی در حال احداث بیمارستان امام رضا (ع) بازدید کرد.

در این بازدید تجهیزات passive (کابل شبکه) با حضور مشاور، پیمانکار، بهره بردار و نماینده رسمی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه با استفاده از تجهیزات پیشرفته تست فلوک (Flouk) مورد ارزیابی قرار گرفت و نکات و موارد مورد نظر در خصوص این تجهیزات به مشاور و ناظر اعلام گردید.

لازم به ذکر است که تست فلوک بهترین ابزار برای تست تجهیزات شبکه و پسیو شبکه شناخته می شود که ارزیابی های مربوط به آن نیز کاملا دقیق صورت می پذیرند. همچنین از جمله مهمترین مزیت های دیگر این دستگاه می توان به تشخیص طول کابل شبکه ، کیفیت کابل شبکه ، سرعت انتقال دیتا در شبکه و محل دقیق قطعی کابل اشاره نمود که تنها تعداد محدودی از کاربردهای تست فلوک به شمار می روند.
تست فلوک