پایش بیمارستان حضرت رسول(ص) جوانرود

شبکه داخلی،LAN،مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، وبسایت دانشگاهع لوم پزشکی کرمانشاه، تایمکس دانشگاه

کارشناسان مدیریت آمار و فناوری اطلاعات روز چهارشنبه 1402/2/6 از بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود بازدید نمودند.

در این بازدید روند اجرای عملیات ساماندهی شبکه رایانه ای بیمارستان، اجرای برنامه TIMEX، وضعیت آنتی ویروس سرور و سیستم های کامپیوتر  بررسی شده و آموزش ها و نکات لازم به مسئول IT و کاربران بیمارستان ارائه شد. در ادامه کارشناسان مدیریت IT ضمن دیدار با مدیر بیمارستان و ارائه گزارش بازدید خود، درباره مسائل و مشکلات موجودبه گفتگو نشستند. همچنین در این پایش با حضور مسئول واحد وبسایت دانشگاه، مسئول روابط عمومی و نماینده وبسایت شبکه بهداشت و درمان جوانرود، وبسایت بیمارستان و شبکه بررسی و آموزش های لازم در خصوص نحوه ایجاد صفحات، بارگذاری مطالب، فایلها و اخبار ، ویرایش اطلاعات صفحات و ایجاد لینک داده شد.