پایان پروژه اصلاح ساختار شبکه رایانه ای(LAN) بیمارستان حضرت رسول(ص) جوانرود

شبکه رایانه ای(LAN)، بیمارستان حضرت رسول(ص) جوانرود،مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه

با توجه به گزارشات متعدد مشکلات شبکه رایانه ای (LAN) بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود و پایش کارشناسان مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه در این خصوص ، بهسازی شبکه LAN بیمارستان به منظور رفع مشکلات و رهایی از کندی در راستای خدمت رسانی موثر تر و کارا تر در دستور کار قرار گرفت. در گام نخست بررسی فنی و برآورد هزینه لازم توسط کارشناسان زیرساخت مدیریت آمار و فناوری اطلاعات صورت گرفته که با مساعدت ریاست محترم دانشگاه  اعتبار لازم در احتیار شبکه بهداشت و درمان شهرستان جوانرود قرار گرفت.لذا پس از انجام تشریفات خرید و انتخاب پیمانکار، پروژه ذکر شده کلید خورده و پس از بیست روز کار مداوم اصلاح و ساماندهی شبکه LAN در این بیمارستان به پایان رسید.در این پروژه کلیه تجهیزات ناپایدار با تجهیزات کارا و بروز دنیا جایگزین شده و شبکه جدید با backbone فیبر نوری طراحی و اجرا گردید.

javanrudlan 7 javanrudlan 8
javanrudlan 3javanrudlan 6