برگزاری کارگاه آموزشی پورتال دانشگاه

آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، سئو، کارگاه آموزشی، شاخصهای وبسنجی مراکز

در ادامه برنامه های واحد وبسایت مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه و با هماهنگی واحد IT معاونت آموزشی، کارگاه آموزشی سامانه مدیریت پورتال دانشگاه(مانا)، روز یکشنبه 1402/10/17 در محل سالن مرکز مطالعات و آموزش علوم پزشکی برگزار شد. در این کارگاه نمایندگان زیرپورتال واحدهای زیرمجموعه آن معاونت از جمله دانشکده ها، مرکز مطالعات و ... حضور داشتند. آموزش این کارگاه توسط کارشناس پورتال دانشگاه و در خصوص شاخص های سئو و نحوه اعمال تنظیمات مهم کاربری در این زمینه ارائه شد.
لازم به ذکر است که کارگاه مشابهی نیز در تاریخ 1402/10/10 جهت نمایندگان زیرپورتال مدیریت های ساختمان شماره یک برگزار گردید و با برنامه ریزی بعمل آمده کارگاه های مشابهی برای پژوهشکده ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه، شبکه های بهداشت و درمان شهرستانها و بیمارستانهای دانشگاه با همکاری معاونتهای تحقیقات و فناوری، بهداشتی و درمان برگزار خواهد شد که زمان و محل برگزاری آنها به نمایندگان مربوطه اعلام خواهدگردید.