ارتباط بین کارت شبکه از ایستگاه کاری تا پریز دیواری از طریق کابل کوتاهی به طول حداکثر سه متر برقرار می شود.
به این کابل رابط که حداکثر سه متر طول دارد اصطلاحا Patch cord یا patch cable گفته می شود  این پریزها در انواع روکار ، توکار ، یک قلو، دوقلو، چندقلو و در رنگها و ابعاد مختلف به بازار عرضه می شوند . کابلهای رابط (Patch cable ) را می توانید خودتان با وصل دو کانکتور به دو سر یک قطعه کابل بسازید .

انواع Patch Panel
پچ پنل های غیر ماژولار ( Loaded )
بطور استاندارد در کابل کشی ساخت یافته پچ پنلها درون رکها قرار می گیرند و همه کابلهای شبکه به این پچ پنلها متصل می شوند. یک سر تمام کابلهای شبکه درون پریز شبکه و سر دیگر آن به پچ پنل متصل می شود. پچ پنل های غیر ماژولار در انواع Cat5e و Cat6 و با تعداد پورتهای 16 ، 24 ، 36 و 48 پورتی بصورت رنگی و مشکی و با زوایای 180 درجه و 45 درجه تولید می شوند. معمولا در شبکه های بزرگ که امکان توسعه دارند بهتر است از پچ پنل های ماژولار استفاده گردد.

pachpanel 

 پچ پنل های ماژولار
در پچ پنل های ماژولار می توان چندین نوع پورت مثلاً  UTP، STP و FTP و Cat5 , Cat5e , Cat6 , Cat7 و حتی انواع پورت فیبر نوری مالتی مود و سینگل مود را در کنار هم قرار داد. اگر پورتی به هر عنوان دچار مشکل شود فقط همان کیستون تعویض می شود و نیاز به تعویض کامل پچ پنل نیست. این پچ پنل ها در انواع 12 ، 16 ، 24 ، 32 ، 36 و ... ساخته می شوند.